Alarmele Auto Viper

Singurele Alarme Cu Garantie Pe Viata!

Toate Produsele Electronice Sau Accesoriile Auto De Pe Piata Au Garantie 1-2 Ani Sau Poate Intr-un Caz Fericit Pana la 5... Ei Bine VIPER Va Ofera Garantie Pe VIATA Pentru Orice Sistem De Securitate Achizitionat!

Garantia Pe Viata De La Viper Inseamna Siguranta Deplina, Daca Cumva Se Va Intampla Vreodata Ceva Cu Alarma Ta Poti Sa Stai Linistit Pentru Ca Vei Avea Parte De Cel Mai Bun Suport Tehnic. Compatibiliatea Perfecta Cu Masina, Cu Sistemul De Confort Al Acesteia Si Comnicarea Inteligenta Cu Calculatorul De Bord Alaturi De Componentele De Calitate Folosite Si Investitia In Cea Mai Noua Tehnologie Asigura Si Permite Oferirea Garantiei Pe Viata.

 

Daca La Un Moment Dat Doriti Sa Schimbati Masina Insa Sa Pastrati Alarma Este Nevoie De Autorizatia Unui Dealer Viper Pentru A Beneficia In Continuare De Serviciul De Garantie Pe Viata!

Atentie Insa, Garantia Nu Acopera Si Uzura Anumitor Piese Sau Piesele Deteriorate De Micile Accidente Precum Scaparea Telecomenzii.

 Exclusiv Pentru Piata Americana Viper A Lansat Noul Serviciu “ Viper - Guaranteed Protection Plan ( GPP ) “ Care Este O Asigurare In Valoare Maxima De 2.500 Dolari Cu Care Viper USA Te Despagubeste In Cazul In Care Masina Ta Armata A Fost Furata Desi Era Protejata Cu Un Sistem Perfect Functional Viper! Speram Ca In Curand Acest Serviciu Sa Fie Disponibil Si In Europa!

Service

Contact

Bucuresti - Sector 6
 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
AlarmaVIPER FacebookAlarmaVIPER Instagram

SSL Certificate

© 2013 - 2024 AlarmaViper.ro

Power By G.D.T. Media Network - ONLY Premium W.W.W. Media Solutions