Viper Smart Start

Controleaza Masina Din Telefonul Mobil

Viper Smart Start Este Un Modul Care Se Ataseaza Oricarei Alarme Cu Pornire Motor Din Gama Sistemelor De Securitate Viper precum: Viper 4101 V – Care Este Un Sistem De Confort Ce Face Doar Pornirea Motorului Fara  A Avea Functie De Alarma Si Va Permite Monitorizarea Masinii Pe GPS Sau Cele 3 Sisteme Viper Cu Alarma Si Functie De Pornire : Viper 5204V / Viper 5706V / Viper 5906 V Care Va Ofera Acces Deplin La Functiile Disponibile Pe Aplicatia Viper.

Modulul Viper Smart Start Iti Afiseaza Pe Telefonul Mobil, Cu Platforma iOS, Android sau Pe Blackberry, Ori Pe Orice Tableta Cu iOS sau Android Informatiile Legate De Masina, Unde Se Afla Si Daca Acesata A Suferit Vreun Eveniment. Practic Dupa Montajul Modului Trebuie Sa Va Descarcati Aplicatia “ Viper Smart Start” De Pe Market Sa Va Creati Un Cont, Primiti O Cheie De Activare De La Viper Si Gata! Monitorizarea Autovehicolului Se Poate Face De Pe Mai Multe Dispozitive, Deasemenea In Acelasi Timp Puteti Vedea Informatiile De Pe Mai Multe Masini Echipate Cu Smart Start Pe Un Singur Device.

 

phone-splashphone-mailphone-gpsphone-more

                In Dezvoltarea Sistemului De Montiorizare De La Distanta S-au Folosit Tehnologii De Ultima Ora Care Au Realizat Comunicarea Inteligenta Dintre Masina Si Alarma. Astfel Datorita Senzorilor Alarmei Si A Comunicarii Cu Calculatorul Masinii, Viper Smart Start, Preia Informatiile Din Masina, Precum Temperatura Exterioara, Evenimentele Masinii, Statusul Alarmei, Daca Aveti Bateria Descarcata Si Pozitia GPS.

                Practic Sunteti Informat Pe Telefon Sau Tableta Daca Ati Lasat Vreun Geam Deschis, Daca Alarma A Fost Declansata Si Din Ce Cauza Si Puteti Localiza Oricand Masina Pe Hartile Google Incorporate In Aplicatie.

Aplicatia Se Poate Personaliza In Functie De Nevoile Fiecaruia. Spre Exemplu Daca La Ora 18 Plecati De La Birou Puteti Seta Viper Smart Start Sa Va Intrebe Cu 10 Minute Inainte Daca Sa Doriti Sa Porniti Motorul De La Distanta In Cazul In Care Temperatura Scade Sub O Anumita Valoare Presetata De Dvs.

Sau Imaginati-Va Ca Trebuie Sa Lasati 1 Sau 2 Zile Masina In Service, Nu Ar Fi Bine Sa Stiti Exact Unde Este Sau Daca A Mutata? Va Alerteaza Daca A Iesit Dintr-un Perimetru Stabilit Prin Functia SmartFence Sau Daca Intra Intr-o Anumita Zona Prestabilita Prin Functia HotSpot!

Un Alt Mare Plus Al Sistemului Smart Start Este Ca Nu Mai Sunteti Deloc Conditionati De Raza De Actiune  A Telecomenzii Alarmei! Da, Puteti Controla Masina Si Daca Sunteti In Alt Oras Sau In Alta Tara! Acest Lucru Este Posibil Datorita Cartelei Pentru GPS Capsulata In Modul. In Plus Primul An De Abonament Este GRATUIT!

Puteti Posta Direct Pe Facebook, Prin Butonul Special De Share A Locatiei Din Telefon, Unde Ati Parcat Masina Ca Sa Va Anuntati Prietenii Ca Ati Ajuns Sau Unde Sa Va Gaseasca. Inca O Idee Smart De La Viper Nu?

                Va Puteti Downloada Oricand Aplicatia Ca Demo De Pe Market Sau Va Asteptam La Sediul Nostru Pentru A Va Prezenta LIVE Avantajele Aplicatiei Smart Start!

Viper Smart Start - 1690 Lei

Viper Smart Start

Service

Contact

Bucuresti - Sector 6
 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
AlarmaVIPER FacebookAlarmaVIPER Instagram

SSL Certificate

© 2013 - 2024 AlarmaViper.ro

Power By G.D.T. Media Network - ONLY Premium W.W.W. Media Solutions