Alarma Pe Cheia Masinii - VIPER CAN

     Alarmele Auto VIPER CAN OEM - Sunt Alarme Care Folosesc Pentru Armarea / Dezarmarea Sistemului De Securitate Direct Butoanele De Deschis / Inchis Ale Telecomeznilor Originale Ale Masinii.Aceste Alarme Auto Mai Sunt Cunoscute Si Sub Denumirea De Alarme Pe Cheia Masinii.

Alarma VIPER 3901V - 3902V - 3903V  

    Deaoarece In Industria Auto Exista 3 Tipuri De Platforme De Comunicatie Digitala Instalate Pe Autoturisme, Avem Si 3 Tipuri De Alarme Auto VIPER CAN, Fiecare Pentru Platforma Respectiva, De Ex. VIPER 3901V Se Instaleaza Pe Modelele Grupului VAG, VW, Seat, Skoda Sau Modelul Viper 3903V Pentru Masinile OPEL. Din Acest Motiv Va Rugam Sa Consultati Un Reprezentant De Vaznari AlarmeViper Pentru A Putea Identifica Ce Model De Alarma CAN Se Potriveste Exact Pe Modelul Dvs. De Masina.

Integrare Perfecta - Comunicare Digitala

    Alarmele VIPER CAN Se Instaleaza pe Magistrala De Date CAN a Masinii Si Fac Legatura Directa Cu Calculatoarele Autoturismului, Asigurand O Instalare Curata Fara Interventii De Amploare Asupra Instalatiilor Electrice.

VIPER Stinger® DoubleGuard®

    Senzorul De Soc Stinger Double Zone Incorporat Protejeaza Autoturismul Impotriva Tentativelor De Efractie Si A Loviturilor, Avertizand Atunci Cand Masina Este Lovita. Acesta Functioneaza In Doua Trepte Si Anume La O Lovitura Usoara Sistemul De Securitate Genereaza Un Sunet De Preavertizare, Iar La O Lovitura Puternica Sistemul Declanseaza Procedura Completa De Avertizare. Sensibilitatea Senzorului De Soc Se Stabitleste De Catre Client In Momentul Efectuarii Montajului Existand 15 Trepte De Reglaj.

Preavertizare Warn Away®

    Senzorii De Soc Si De Perimetru Ai Sistemelor De Securitate Au Doua Praguri De Sensibilitate. Functia Warn Away Este Folosita Pentru A Preveni O Posibila Incercare De Furt Sau De Agresiunea Asupra Masinii, Fara A Fi Nevoie De Declansarea Completa A Sistemului De Securitate.

Fara Alarme False

    Nici Un Sistem Viper Nu Va Deranja Vecinii Pentru Ca Beneficiaza De Tehnologia De Prevenire A Alarmelor False NPC® - Nuisance Prevention Circuitry. Acest Circuit Previne Declansarea Repetitiva A Sistemului De Securitate Din Cauze Naturale Precum Tunetele, Zgomotele Facute De Masinile Grele Sau De Animale. In Cazul In Care Un Senzor Declanseaza Alarma De 3 Ori Intr-un Interval De 60 Minute, Acest Senzor Este Dezactivat Pentru Un Interval De 60 De Minute. Daca In Intervalul Acesta Senzorul Incearca Sa Declanseze Sistemul Inca O Data, Cronometrul Se Va Reinitializa La Zero.

Armarea Pasiva A Sistemului De Securitate

    Acesta Functie Este Foarte Importanta Si Functioneaza In Doua Moduri. Armarea Pasiva A Sistemului Dupa Pornirea Motorului Atunci Cand Usile Se Vor Inchide Automat Si Va Vor Asigura Protectie Deplina In Interiorul Masinii. A Doua Utilizare Este Atunci Cand Dezarmati Sistemul De Securitate Prin Apasarea Accidentala A Butonului Telecomenzi. Daca Acest Lucru Se Intampla Atunci Sistemul Va Inchide Usile Si Va Reinitializa Alarma Intr-un Interval De Timp Definit De Utilizator.

Senzori Suplimentari

    Senzor De Perimetru Dubla Zona* - 235 Lei

Senzorul De Perimetru Semnaleaza Prezenta Unei Persoane Mult Prea Aproape De Autoturism Generand Un Sunet De Preavertizare A Sistemului De Securitate Sau Declanseaza Alarma Daca Se Insisista Asupra Zonelor Protejate Prin Tehnologia Radio De Catre Senzor Precum Si La Orice Miscare Din Interiorul Autoturismului.

    Senzor De Geam Spart* - 90 Lei

Detecteaza Orice Tentativa De Spargere A Unui Geam. Senzorul Contine Un Microfon Si Un Software Capabil Sa Recunoasca Frecventa Sunetului Produs De Spargerea Unui Geam. Acest Senzor Vine In Completarea Senzorului De Soc Al Sistemului De Securitate.

    Senzor Volumetric* - 235 Lei

Senzorul De Interior Volumetric Viper Protejeaza Autovehiculul Detectand Patrunderea Neautorizata In Interiorul Maşinii. Detectia Senzorilor Este Facuta Prin Analizarea Cantitatii Si Miscarii Aerului Din Interiorul Vehiculului.

    Senzor Antitractare / Ridicare* - 235Lei

Previne Furtul Rotilor Sau Incercarea De A Fura Autovehiculul Prin Tractare / Ridicare. O alta Utiliate A Acestui Senzor Ar Fi Avertizarea Proprietarului Prin Declansarea Sistemului De Securitate La O Eventuala Ridicare A Masinii Pentru parcare Intr-o Zona Interzisa. Avand In Vedere Ca Cea Mai Mica Taxa de Recuperare In Bucuresti Este de 500 RON Investitia In Acest Senzor Este Recomandata :)

    Indicator Electroluminiscent Viper* - 90 Lei

Desi Nu Este Un Senzor In Adevaratul Sens Al Cuvantului, Acest Semnal Luminos Montat Pe Parbrizul Masinii, Foarte Vizibil Atat Noaptea, Cat Si Ziua, Avertizeaza Hotii De Prezenta Sistemului De Securitate Viper Instalat Pe Masina Dumneavoastra. Un Produs Pe Care Il Recomandam Ca MUST HAVE In Orice Configuratie De Alarma Auto.

Accesorii Si Functii Optionale

    Sirena Autoalimentata - 290 Lei

Alarma Se Declanseaza Daca Un Hot Decupleaza Bornele De La Bateria Masini Sau Alimentarea Sistemului De Securitate.

    Ridicarea / Coborarea Geamurilor Din Telecomanda **/***

Foarte Folositoare Pe Timp De Vara Pentru A Racori Interiorul Masinii Sau Pentru Cazurile In Care Lasati In Masina Un Animal De Companie.

    Descuierea Cu Prioritate A Usii Soferului **

Previne Tentativele De Jaf In Parcare, Descuind Doar Usa Soferului La O Simpla Apasare De Buton, La O A Doua Apasare De Buton Se Vor Deschide Si Restul Usilor Masinii. Acesat Functie Este Disponibila Doar Pe Anumite Modele De Autoturisme.

Garantie Pe Viata

Cumparatorii Sistemelor De Securitate Viper Primesc Garantie Pe Toata Perioada De Utilizare A Vehiculului Pe Care Au Instalat Sistemul.

!!! Atentionare Speciala VIPER !!!

VERIFICATI COMPATIBILITATEA MASINII DVS. ACCESAND URMATORUL LINK

Daca Autoturismul Nu Se Afla In Lista De Compatibilitati Accesati Si VIPER 3902 Si VIPER 3903

http://www.xpresskit.com/CompatibilityChart.aspx?productid=23&c=223

Activarea Unor Functii Poate Necesita Utilizarea Unor Module Optionale. Necesitatea Instalarii Acestora Depinde De Gradul De Accesorizare Al Masinii Dumneavoastra.

*Accesoriu Optional

**Trebuie Sa Verificati Cu Un Consilier Vanzari VIPER Compatibilitatea Acestei Functii Cu Vehiculul Dumneavoastra

***Poate Necesita Un Accesoriu Sau Modul Suplimentar

 

                                                  

 

 

Service

Contact

Bucuresti - Sector 6
 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
AlarmaVIPER FacebookAlarmaVIPER Instagram

SSL Certificate

© 2013 - 2024 AlarmaViper.ro

Power By G.D.T. Media Network - ONLY Premium W.W.W. Media Solutions