Service Autorizat Montaje Alarme Auto

Daca Sunteti Hotarat Cu Privire La Sistemul De Securitate Care Vi Se Potriveste Cel Mai Bine Atunci Puteti Face Si Montajul In Service-ul Nostru in urma unei programari la tel 0731.492116.

Service-ul Este Autorizat RAR Pentru Montajul Alarmelor Cu Telecomenzi Simple, Pentru Alarmele Cu Pager, Pentru Sistemele De Securitate Viper Cu Functie De Pornire A Motorului De La Distanta, Pentru Inchideri Centralizate Si Multe Altele.

Montajul Intr-un Service Autorizat RAR Nu Numai Ca Este Recomandat, Pentru Siguranta Unui Montaj Profesionist, Ci Si Obligatoriu Pentru Masinile Care Inca Sunt In Perioada De Garantie Oferita De Producator. Montajul Intr-un Service Fara Autorizatie Duce Automat La Anularea Garantiei De Catre Reprezentanta Auto De La Care Este Achizitionata Masina.

Pe Langa Faptul Ca Service-ul Este Autorizat R.A.R. Avem De Asemenea  Colaborari Cu toti importatorii si toate  Reprezentantele Auto Din Bucuresti si din tara. Prin Ceea Ce Facem Oferim Un Plus De Siguranta Si Incredere  Clientilor Nostri.

Programul De Lucru Este De L-V : 09-16.

 

 

       

Service

Contact

Bucuresti - Sector 6
 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
AlarmaVIPER FacebookAlarmaVIPER Instagram

SSL Certificate

© 2013 - 2024 AlarmaViper.ro

Power By G.D.T. Media Network - ONLY Premium W.W.W. Media Solutions