Service Autorizat Montaje Alarme Auto

Daca Sunteti Hotarat Cu Privire La Sistemul De Securitate Care Vi Se Potriveste Cel Mai Bine Atunci Puteti Face Si Montajul In Service-ul Nostru Din Bucuresti, Str. Moinesti nr.58, Sector 6.

Service-ul Este Autorizat RAR Pentru Montajul Alarmelor Cu Telecomenzi Simple, Pentru Alarmele Cu Pager, Pentru Sistemele De Securitate Viper Cu Functie De Pornire A Motorului De La Distanta, Pentru Inchideri Centralizate Si Multe Altele.

Montajul Intr-un Service Autorizat RAR Nu Numai Ca Este Recomandat, Pentru Siguranta Unui Montaj Profesionist, Ci Si Obligatoriu Pentru Masinile Care Inca Sunt In Perioada De Garantie Oferita De Producator. Montajul Intr-un Service Fara Autorizatie Duce Automat La Anularea Garantiei De Catre Reprezentanta Auto De La Care Este Achizitionata Masina.

Pe Langa Faptul Ca Service-ul Este Autorizat R.A.R. Avem De Asemenea Si Colaborari Cu Diverse Reprezentante Auto Din Bucuresti Precum Serus Auto – Reprezentanta Dacia/Renault/Nissan , Radacini Motors – Reprezentanta Opel, Autoitalia – Reprezentanta Jeep/Fiat/Maseratti, Bradi Auto – Reprezentanta Skoda Dar Si Cu Reprezentante Auto Din Tara, Toyota Braila, Land Motors SRL Baia Mare, Excluziv Auto ENB Constanta, Si Lista Poate Continua. Prin Ceea Ce Facem Oferim Un Plus De Siguranta Si Incredere In Clientilor Nostri.

Avand O Experienta  De Peste 7 Ani In Acest Domeniu Ne Putem Mandri Cu Realizari Precum: Prima Pornire A Motorului De La Distanta Realizata Pe Renault Megane 2 Din Tara, Un Serviciu De Relatii Cu Clientii Bine Definit, Consultanta Service Pentru Orice Alarma VIPER Achizitionata De La Noii Dar Si Cu O Echipa De Montatori Profesionista Precum Si Cu Un Service Auto Dotat Cu Cele Mai Noi Echipamente.

Programul De Lucru Este De L-V : 10-19 Si Sambata De La 10-14.

 

Datorita Programului Incarcat Al Fiecaruia Ne-am Gandit La O Solutie Prin Care Sa Va Oferim Montajul La Domiciliu Sau La Birou.

Service-ul Mobil, Sau Masina De Interventie, Este De Asemenea Dotata Cu Echipamente Si Scule Profesionale Cu Ajutorul Carora Putem Realiza Un Montaj De Alarma Auto La Locatia Dvs., Precum Si Alte Servicii De Asistenta Rutiera Cum Ar Fi Diagnoza Computerizata Sau Depanarea Auto.

Daca Ne Reperati In Trafic Nu Uitati  Sa Va Notati Numarul Nostru De Telefon Pentru Interventii Rapide Deoarece Ca Nu Se Stie Cand Ramaneti In Pana:( ! 0730.560.660

 

 

       

Service

harta-alarma-viper

Contact

Drumul Sarii Nr. 98
Sector 6 - Bucuresti

0730.560.460
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
AlarmaVIPER FacebookAlarmaVIPER Instagram

Termeni&Conditii - Politica GDPR

SSL Certificate

© 2013 - 2020 AlarmaViper.ro - Smart Drive Concept S.R.L.

Power By G.D.T. Media Network - ONLY Premium W.W.W. Media Solutions