Viper Smart Start 4.0

Castigator La CES 2016

     Directed Electronics a Fost Desemnat Castigatorul Premiul De Inovatii La Targul International CES 2016 Care A Avut Loc La Las Vegas. Firma Producatoare a Alarmelor Auto VIPER a Primit Premiul De Onoare Pentru Inovatie Si Proiectare Pentru Produsul Sau Viper Smart Start 4.0 Din Noua Categorie "Portabile"

      "Tehnologia Portabila Are Potentialul De a Permite Soferilor Sa Se Conecteze Cu Masiniile Lor Cum Nu Au Mai Facut Niciodata", A Declarat Frank Martin Senior Vice Presedinte De Dezvoltare De Produse Si Inginerie Viper. Viper Smart Start 4.0 Permite Utilizatorilor Sa Se Conecteze Cu Vehiculel Lor Rapid Si Usor, Permitandu-le Sa Controleze , Sa Localizeze, Vehiculul De Pe Smart Watch.

     Viper SmartStart 4.0 App Este Disponibil In Apple App Store Si Google Play. Pentru Mai Multe Informatii Cu Privire La Viper SmartStart 4.0 Va Rugam Sa Vizitati www.alarmaviper.ro Sau Contactati Un Reprezentant La Numarul De Telefon: 0730.560.660.

     Pentru Mai Multe Informații Cu Privire La CES 2016 Innovations Awards Va Rugam Sa Vizitati www.CESweb.org/Innovations.

     Despre Directed Electronics

     Directed Detine Sute De Brevete De Tehnologie Si Premii Si Este Un Lider Mondial In Electronica Auto. Produsele Sale Protejeaza De La Distanță Mai Multe Vehicule Decât Oricine Altcineva De Pe Planeta. Marca VIPER A Creat Viper Smart Start în 2009 - Aplicatia Care Vă Permite Să Porniti, Localizați Si Sa Controlati Masina Practic De Oriunde In Lume, Cu SmartPhone-ul. Sistemul Viper Smart Start Poate Fi Testa GRATUIT In Showroom-ul Nostru Din Bucuresti, Sector 6, Str. Moinesti Nr. 58

 

Service

harta-alarma-viper

Contact

Str. Moinesti Nr. 58
Sector 6 - Bucuresti
021.777.01.72
0730.560.460
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
AlarmaVIPER FacebookAlarmaVIPER Instagram

Termeni&Conditii - Politica GDPR

SSL Certificate

© 2013 - 2020 AlarmaViper.ro - Smart Drive Concept S.R.L.

Power By G.D.T. Media Network - ONLY Premium W.W.W. Media Solutions