Cum Sa Alegi Alarma Auto Perfecta Pentru Tine

Tehnologia A Evoluat In Aceasta Era A Informatiei Atat De Mult Incat Anumite Functii Care Ni Se Pareau Acum 10 Ani De Domeniul StarTrek Sunt Acum Disponibile. Gama Alarmelor Auto Pe Piata Depaseste Probabil Cateva Zeci De Modele, Insa Doar VIPER Ofera Garantie Pe Viata Din 1982!

Alarmele De La VIPER USA Sunt In Momentul Actual Cele Mai Vandute Si Mai Sigure Alarme Din Lume.

Dar Dintre Atatea Modele Ce Ar Fi Mai Bine Sa Alegi Pentru Masina Ta?

In Primul Rand Trebuie Sa Ai Inchidere Centralizata Pe Masina Si Sa Sti Ce Functii De Confort Are Activate Din Fabrica. Spre Exemplu O Functie De Confort Este Atunci Cand Lasi Geamul Deschis Si Inchizi Cu Cheia Originala Masina, Iar Geamul Se Ridica Automat. Daca Nu Ai Acesta Functie Este Posibil Sa Ai Nevoie De Niste Module Separate Si Optionale Pentru Activare Ridicarii Automate a Geamurilor.

Pentru a Alege Alarma Ideala Pentru Nevoile Tale Trebuie Sa Raspunzi La Urmatoarele Intrebari Sau Sa Urmaresti Graficul De Mai Sus:

1. Imi Doresc Inca O Telecomanda La Chei?

Ei Bine, Se Pare Ca Numarul Cheilor De Pe Breloc Este Foarte Important Pentru Unii Dintre Noi. Din Fericire Daca Nu Iti Doresti O Telecomanda Suplimentara La Chei Si Ai Inchiderea Direct Pe Cheia Masinii Atunci Poti Alege VIPER CAN OEM 390X.

VIPER CAN OEM Este O Alarma Care Se Instaleaza Direct Pe Cheia Masinii Fara a Avea Nevoie De Alte Module Suplimentare Deoarece Comunica Direct Cu Magistrala CAN a Masinii Cu Calculatorul De Bord. Atunci Cand Inchizi Masina Din Cheie Alarma Se Activeaza Iar Cand O Descui Se Dezactiveaza.

2. Iti Doresti o Alarma Simpla Cu Telecomanda

Chiar Daca Ai Sau Nu Inchidere Pe Cheie Masini Si Nu Te Deranjeaza Inca Un Accesoriu Pe Brelocul Cheilor Atunci Iti Recomandam VIPER 350 HV Sau Alarma VIPER 3105.

Aceste Alarme Au Propria Lor Telecomanda Cu Buton De Inchis, Deschis, Un Auxiliar Si Butonul Care Iti Aprinde Avariile Ca Sa O Gasesti Mai Usor In Parcare.
Alarma Are Propria Ei Raza De Actiune De 50 m. Si beneficiaza De Sistemele Anti-Clonare Al Frecventei Si VIPER Fara Alarme False.

3. Vrei Sa Te Avertizeze Pe Telecomanda Atunci Cand Masina Are Un Eveniment?

Atunci Iti Recomandam Alarma Viper 3305V (350 Responder) Cu Telecomanda Tip Pager. Avantajul Acestui Sistem Montat Pe Masina Este Ca Vei Sti Tot Timpul Stare Autoturismului.

Raza De Actiune A Telecomenzii De 350m. Si Comunicarea Bidirectionala Intre Masina Si Alarma Iti Permit Sa Primesti Avertizari Pe Telecomanda Si Sa Vezi Pe Ecranul LCD Al Pager-ului Daca Masina A Suferit Un Soc Sau Daca Este Armata.

4. Imi Doresc o Alarma Din Gama De TOP Cu Pornire Motorului De La Distanta

Daca Iti Doresti O Alarma Care Sa Aiba Si Functia De Pornire A Motorului De La Distanta Atunci Ai De Ales Intre Urmatoarele Modele:

Viper 5706V si Viper 5906V Sunt 2 Modele De Alarme Cu Pager Si Pornirea Motorului De La Distanta.

Diferenta Dintre Cele 2 Este Data De Telecomanda Tip PAGE a Sistemului De Securitate Respectiv Alarma Viper 5706V Are PAGER Tip Monocrom Fata De Cea Color A Sistemului Viper 5906V.
Pe Ecranul LCD Al Acestor Alarme Esti Avertizat Vizual Daca Masina Are Vreo Problema, Poti Verifica Temperatura Pentru A Sti Daca Vei Initia Sau Nu Pornirea De La Distanta a Motorul Inainte Sa Pleci De La Acasa Sau De LaBirou, Si Mai Mult Decat Atat Vei Putea Executa Toate Aceste Comenzi De La O Distanta De Pana La 1.6 Km!

Service

Contact

Bucuresti - Sector 6
 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
AlarmaVIPER FacebookAlarmaVIPER Instagram

SSL Certificate

© 2013 - 2024 AlarmaViper.ro

Power By G.D.T. Media Network - ONLY Premium W.W.W. Media Solutions