Ce Este Alarma Auto ?

     O Alarma Auto Este Un Sistem Electronic Care Se Poate Instala Pe Orice Autoturism Pentru A Descuraja Tentativele De Furt A Obiectelor Din Interiorul Masinii Sau a Masinii Insasi!

     Alarmele Auto Functioneaza Prin Emiterea Unui Sunet Cu Un Volum Inalt, De Obicei Generat De o Sirena Sau De Claxonul Masinii Sau Printr-o Combinatie Intre Cele Doua. In Momentul In Care Unul Din Senzorii Alarmei Se Declanseaza, Spre Exemplu Senzorul De Soc, Acesta Trimite Un Impuls Mai Departe Catre Centrala Alarmei Auto Care La Randul Ei Comanda Actionarea Luminilor De Semnalizare Ale Masinii Si Declansarea Sirenei Pentru A Semnaliza Un Eveniment.

     In Cazul In Care Detine O Alarma Cu Pager Precum VIPER 3305V Responder Sau VIPER 5706V Atunci o Sa Fiti Atentionat Prin Ajutorul Pagerului Ca Autoturismul a Inregistrat Un Eveniment.

ALARMELE AUTO SUNT DE 2 TIPURI

     - Alarmele Auto De Fabrica Cunoscute Si Ca Sisteme De Securitate Basic Oferite De Producatorii Auto Si Care In Cea Mai Mare Parte Se Bazeaza Pe Immobiliser Adica Motorul Nu Poate Pornii Pana Cand Imobilizatorul Nu Primeste Aprobarea Electronica De La Un CIP Care Se Afla In Cheia Masinii. Aceste Sisteme Pot Fi Upgradate Pentru Protectie Suplimentara La Efractie Si Impotriva Loviturilor Cu Ajutorul Alarmelor VIPER Actionate Directe De Cheia Masinii Si Cunoscute Sub Numele De VIPER CAN.

     - Alarmele Auto Aftermarket, Precum Alarmele VIPER, Sunt Sisteme De Securitate Cu Telecomenzi Separate Fata De Telecomanda Masinii, Telecomenzi Care Pot Ajunge Pana La o Raza De 1,6 Km. Fata De Autoturism In Cazul VIPER 5906. Toate Alarmele Va Ofera Protectie La Efractie, Protectie Impotriva Loviturilor Cu Ajutorul Senzorului De Soc Incorporat.

     Suplimentar Se Pot Adauga Si Altei Senzori Pentru o Protectie Sporita, Cum Ar Fi Senzorul De Perimetru, Senzorul Volumetric Sau Cel Anti-Tractare. Pentru Mai Mult Confort Puteti Opta Si Pentru Activarea Functiei De Pornire a Motorului De La Distanta Sau De Ce Nu Controlul Masinii Din Telefonul Mobil Cu Ajutorul Sistemului Viper Smart Start.

Alarma Auto

Cumpara Alarme VIPER In Rate

Service

Contact

Bucuresti - Sector 6
 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
AlarmaVIPER FacebookAlarmaVIPER Instagram

SSL Certificate

© 2013 - 2024 AlarmaViper.ro

Power By G.D.T. Media Network - ONLY Premium W.W.W. Media Solutions