Cel Mai Nou Produs De La VIPER Care Inglobeaza Toate Tehnologiile Existente Intr-un Singur Modul - VIPER DS4

 Alarma VIPER DS-4 All-In-One

 

Ce Este VIPER DS4 ?

VIPER DS4 Reprezinta O Noua Generatie De Sisteme De Securitate Auto De Tipul All-In-One Care Inglobeaza Pentru Prima Data Intr-un Singur Aparat Interfata de Conectare CAN, Sistemul De Pornire Al Motorului De La Distanta, Sistemul De Alarma Auto Precum Si Controlul Din Telefonul Mobil Al Masinii Cu Ajutorul Aplicatie Viper Smart Start.

Un Singur Produs -  3 Configuratii Posibile...

1. VIPER DS4 - 1290 Lei

VIPER DS4 In Configuratia BASIC Va Permite Pornirea Motorului De La Distanta Cu Ajutorul Aplicatie VIPER SMART START Prin Comunicare Bluetooth Intre Telefonul Dvs. Si Modului Instalat In Autoturism. Este Un Sistem Ideal Pentru Cei Care Doresc Vara Un Interior Racoros Si Iarna Un Habitaclu Incalzit Inainte De a Pleca La Drum Cu Masina.

2. VIPER DS4+ - 1590 Lei

VIPER DS4 Plus Adauga Pe Langa Pornirea De La Distanta Si Functii Complexe De Securitate Auto Transformand Sistemul Intr-o Alarma De Ultima Generatie Cu Senzor De Soc, Senzor Antitractare Si Sirena Cu 6 Tonuri. Modulul Bluetooth Integrat Va Alerta Utilizatorul Pe Telefonul Mobil De Fiecare Data Cand Unul Dintre Senzori Va Fi Declansat Sau Daca Se Va Detecta o Efractie Asupra Usilor Autoturismului.

3. VIPER DS4+ VSS - 3550 Lei

Plecand De La Configuratia Sistemului DS4 Plus, Alarma Auto + Pornire De Motor, La Acest Model A Fost Adaugat Si VIPER SMART START

Viper Smart Start Este Un Modul Care Contine Un Receptor GPS Si O Cartela De Internet 3G/4G Si Care Va Permite Comandarea Alarmei Instalate Pe Autoturism Cu Ajutorul Telefonului Mobil Prin Intermediul Aplicatiei Speciale Viper Smart Start Disponibila Pentru toate Platformele Mobile Existente Si Anume IOS, Android, Blackberry Si Windows Phone.

Monitorizare GPS + Raza De Actiune Nelimitata

Cu Viper Smart Start Ai Control Total Asupra Masinii Datorita Modulul GPS Incorporat, Astfel Telefonul Transformandu-se Cu Ajutorul Aplicatiei Intr-un Veritabil Dispozitiv De Urmarire In Timp Real A Autoturismului Prin Satelit.

VIPER DS4+ VSS Are Raza De Actiune Nelimitata. Practic Masina Ta Poate Fi Comandata De Oriunde, Atata Vreme Cat Exista Semnal GSM. Acesta Este Marele Avantaj Al Modulului VIPER Fata De Primele Doua Variante Unde Sunteti Limitat De Raza De Actiune a Modului Bluetooth Integrat.

Service

harta-alarma-viper

Contact

Drumul Sarii Nr. 98
Sector 6 - Bucuresti

0730.560.460
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
AlarmaVIPER FacebookAlarmaVIPER Instagram

Termeni&Conditii - Politica GDPR

SSL Certificate

© 2013 - 2020 AlarmaViper.ro - Smart Drive Concept S.R.L.

Power By G.D.T. Media Network - ONLY Premium W.W.W. Media Solutions