Cel Mai Nou Produs De La VIPER Care Inglobeaza Toate Tehnologiile Existente Intr-un Singur Modul - VIPER DS4

 Alarma VIPER DS-4 All-In-One

 

Ce Este VIPER DS4 ?

VIPER DS4 Reprezinta O Noua Generatie De Sisteme De Securitate Auto De Tipul All-In-One Care Inglobeaza Pentru Prima Data Intr-un Singur Aparat Interfata de Conectare CAN, Sistemul De Pornire Al Motorului De La Distanta, Sistemul De Alarma Auto Precum Si Controlul Din Telefonul Mobil Al Masinii Cu Ajutorul Aplicatie Viper Smart Start.

Un Singur Produs -  3 Configuratii Posibile...

1. VIPER DS4 - 1290 Lei

VIPER DS4 In Configuratia BASIC Va Permite Pornirea Motorului De La Distanta Cu Ajutorul Aplicatie VIPER SMART START Prin Comunicare Bluetooth Intre Telefonul Dvs. Si Modului Instalat In Autoturism. Este Un Sistem Ideal Pentru Cei Care Doresc Vara Un Interior Racoros Si Iarna Un Habitaclu Incalzit Inainte De a Pleca La Drum Cu Masina.

2. VIPER DS4+ - 1590 Lei

VIPER DS4 Plus Adauga Pe Langa Pornirea De La Distanta Si Functii Complexe De Securitate Auto Transformand Sistemul Intr-o Alarma De Ultima Generatie Cu Senzor De Soc, Senzor Antitractare Si Sirena Cu 6 Tonuri. Modulul Bluetooth Integrat Va Alerta Utilizatorul Pe Telefonul Mobil De Fiecare Data Cand Unul Dintre Senzori Va Fi Declansat Sau Daca Se Va Detecta o Efractie Asupra Usilor Autoturismului.

 

 

Service

Contact

Bucuresti - Sector 6
 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
AlarmaVIPER FacebookAlarmaVIPER Instagram

SSL Certificate

© 2013 - 2024 AlarmaViper.ro

Power By G.D.T. Media Network - ONLY Premium W.W.W. Media Solutions