VIPER 4115

Viper 4115V Un Sistem De Confort Pentru Pornirea Motorului De La Distanta

VIPER 4115V Este Foarte Util Atunci Cand Aveti Instalata Pe Masina O Alarma De Fabrica Si Doriti In Plus Confortul Oferit De Pornirea Motorului De a Distanta. Modelul VIPER 4115V NU Este O Alarma, Este Un Sistem De Confort Ce Va Permite Pornirea De La Distanta Fiind Destinat EXCLUSIV Autoturismelor Care Au Cutie De Viteze Automata.

Telecomanda MINI Cu Un Singur Buton

Telecomenzile Modelului Viper 4115V Au Un Singur Buton Care Va Permite Atat Actionarea Pornirii De La Distanta A Motorului, Cat Si Accesarea Unor Functii De Confort Precum Descuierea Usilor In Timpul Rularii Procedurii De Pornire.

Cea Mai Sigura Tehnologie Radio Din Lume - Tehnologia Clone-Safe™

Sistemele VIPER Spulbera Mitul Clonarii Telecomenzilor Auto. Sistemul De Securitate Foloseste Un Algoritm De Generare De Numere Aleatorii Astfel Incat Posibilitatea Clonarii Telecomenzii Este ZERO.

Accesorii Si Functii Optionale

 

Interfata Digitala DB-ALL - Databus All Interface Module*

Interfata Digitata Permite Instalarea Sistemelor De Securitate VIPER Pe Autoturismele De Generatie Noua Prin Integrarea Acestora Pe Magistrala De Date CAN (Controller Area Network). Aceste Interfete Asigura O Instalare Curata, Interventiile Asupra Sistemelor Masini Fiind Reduse La Maximum, Astfel Pentru Anumite Modele Fiind Necesare Doar Conectarea A 4 Fire Si Alarma Este Deja Montata.

Ridicarea / Coborarea Geamurilor Fata / Spate Din Telecomanda **/***

Foarte Folositoare Pe Timp De Vara Pentru A Racori Interiorul Masinii Sau Pentru Cazurile In Care Lasati In Masina Un Animal De Companie.

Descuierea Cu Prioritate A Usii Soferului **

Previne Tentativele De Jaf In Parcare, Descuind Doar Usa Soferului La O Simpla Apasare De Buton, La O A Doua Apasare De Buton Se Vor Deschide Si Restul Usilor Masinii. Acesat Functie Este Disponibila Doar Pe Anumite Modele De Autoturisme.

Aprinderea Farurilor Din Telecomanda* - 225 Lei

Lumineaza Drumul De La / Pana La Masina Si Permite Localizarea Masinii Pe Intuneric.

Garantie Pe Viata

Cumparatorii Sistemelor De Securitate VIPER Primesc Garantie Pe Toata Perioada De Utilizare A Vehiculului Pe Care Au Instalat Sistemul.

Atentionare Speciala VIPER:

Pentru Activarea Functiei De Pornire A Motorului Din Telecomanda Este Nevoie De A Doua Cheie A Autoturismului; Aceasta Cheie Sau Cip-ul Din Interiorul Ei Se Imobilizeaza Intr‑un Modul Al Sistemului De Securitate denumit TBX Key Si Care Costa 190 Lei.

Activarea Unor Functii Poate Necesita Utilizarea Unor Module Optionale. Necesitatea Instalarii Acestora Depinde De Gradul De Accesorizare Al Masinii Dumneavoastra.

*Accesoriu Optional

**Trebuie Sa Verificati Cu Un Consilier Vanzari VIPER Compatibilitatea Acestei Functii Cu Vehiculul Dumneavoastra

***Poate Necesita Un Accesoriu Sau Modul Suplimentar

Service

Contact

Bucuresti - Sector 6
 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
AlarmaVIPER FacebookAlarmaVIPER Instagram

SSL Certificate

© 2013 - 2024 AlarmaViper.ro

Power By G.D.T. Media Network - ONLY Premium W.W.W. Media Solutions