Cum Sa Alegi Alarma Auto Perfecta Pentru Tine

Tehnologia A Evoluat In Aceasta Era A Informatiei Atat De Mult Incat Anumite Functii Care Ni Se Pareau Acum 10 Ani De Domeniul StarTrek Sunt Acum Disponibile. Gama Alarmelor Auto Pe Piata Depaseste Probabil Cateva Mii De Modele.

Alarmele De La Viper USA Sunt In Momentul Actual Cele Mai Vandute Si Mai Sigure Alarme Din Lume.

Dar Dintre Atatea Modele Ce Ar Fi Mai Bine Sa Iti Alegi?

In Primul Rand Trebuie Sa Ai Inchidere Centralizata Pe Masina Si Sa Sti Exact Ce Functii De Confort Ai Din Fabrica. Spre Exemplu O Functie De Confort Este Atunci Cand Lasi Geamul Deschis Si Inchizi Cu Cheia Originala Masina Iar Geamul Se Ridica Automat. Daca Nu Ai Acesta Functie Este Posibil Sa Ai Nevoie De Niste Module Separate Si Optionale Pentru Activare.

Pentru A Alege Alarma Perfecta Pentru Nevoile Tale Trebuie Sa Raspunzi La Urmatoarele Intrebari Sau Sa Urmaresti Graficul De Mai Sus:

1. Imi Doresc Inca O Telecomanda La Chei?

Ei Bine, Se Pare Ca Numarul Cheilor De Pe Breloc Este Foarte Important Pentru Unii Dintre Noi. Din Fericire Daca Nu Iti Doresti O Telecomanda Suplimentara La Chei Si Ai Inchiderea Direct Pe Cheia Masinii Atunci Poti Alege Viper Can OEM

Viper Can OEM Este O Alarma Care Se Instaleaza Direct Pe Cheia Masinii Fara A Avea Nevoie De Alte Module Suplimentare Deoarece Comunica Direct Cu Magistrala CAN A Masinii Cu Calculatorul De Bord. Atunci Cand Inchizi Masina Din Cheie Alarma Se Activeaza Iar Cand O Descui Se Dezactiveaza.

Fiind Pe Telecomanda Masinii Are Aceasi Raza Cu Cea A Cheii Si Pentru A Spori Eficacitatea Ii Poti Adauga 2 Senzori Optional gen Primteru Sau Antitractarei.

2. Iti Doresti O Alarma Simpla Cu Telecomanda, Fiabila, Chiar Daca Ai Sau Nu Inchidere Pe Cheie Deoarece Nu Te Deranjeaza Inca Un Accesoriu Pe Brelocul Tau Atunci Iti Recomandam Viper 350 HV Sau Alarma Viper 350 Plus.

Aceste Alarme Au Propria Lor Telecomanda Cu Buton De Inchis, Deschis, Un Auxiliar Si Butonul Care Iti Aprinde Avariile Ca Sa O Gasesti Mai Usor In Parcare.
Alarma Are Propria Ei Raza De Actiune De 50 m. Sistemul Anti-Clonare Al Frecventei Si Sistemul Viper Fara Alarme False.

3. Vrei Sa Te Avertizeze Pe Telecomanda Atunci Cand Masina Are Un Eveniment? Atunci Iti Recomandam Alarma Viper 3305V (350 Responder) Cu Telecomanda Tip Pager.

Avantajul De A Avea Viper 3305V (350 Responder) Montat Pe Masina Ta Este Ca Vei Sti Tot Timpul Daca Masina Este In Regula. Raza De Actiune A Telecomenzii De 350m Si Comunicarea Bidirectionala Intre Masina Si Alarma Iti Permit Sa Primesti Avertizari Pe Telecomanda Si Sa Vezi Pe Ecranul LCD Al Pager-ului Daca Masina A Suferit Un Soc Sau Daca Este Armata Si In Regula.

4. Daca Iti Doresti O Alarma Care Sa Aiba Si Functia De Pornire A Motorului De La Distanta Atunci Ai De Ales Intre Urmatoarele Modele:

- Viper 4101V - Este Un Sistem De Confort Care Are Functie De Pornire A Motorului De La Distanta Fara A Avea Insa Functia De Alarma!

- Viper 4606V - Este O Alarma Cu Pornire A Motorului De La Distanta Cu Telecomenzi Simple Care Te Avertizeaza Prin Vibratii Si Prin Ledurile De Pe Marginea Telecomenzii Principale Daca S-a Pornit Motorul Sau Daca Masina A Suferit Vreun Eveniment.

- Viper 5706V si Viper 5906V Sunt 2 Modele De Alarme Cu Pager Si Cu Pornire Motor. Diferenta Dintre Cele 2 Este Data De Telecomanda Tip Pager A Sistemului De Securitate A Alarmei Viper 5706V Care Este Monocrom Fata De Cea Color A Sistemului Viper 5906V.
Pe Ecranul LCD Al Acestor Alarme Esti Avertizat Vizual Daca Masina Are Vreo Problema, Poti Verifica Temperatura Pentru A Sti Daca Vei Porni Sau Nu Motorul Inainte Sa Pleci De La Birou, Dar Mai Ales Vei Putea Executa Toate Aceste Comenzi De La O Distanta De Pana La 1600m!

Atentie! Pentru Anumite Tipuri De Alarme In Functie De Marca Si Modelul Masinii Si De Anul De Fabricatie Este Posibil Sa Ai Nevoie De Vreo Anumita Interfata Sau De Un Alt Accesoriu Suplimentar. Pentru A Verifica Te Rugam Sa Ne Contactezi: 0730.560.660

Cumpara Alarme VIPER In Rate

Service

Contact

Bucuresti - Sector 6
 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
AlarmaVIPER FacebookAlarmaVIPER Instagram

SSL Certificate

© 2013 - 2024 AlarmaViper.ro

Power By G.D.T. Media Network - ONLY Premium W.W.W. Media Solutions